global
walk out

Een wereldwijd verzet tegen de globalistische agenda

wat als we wereldwijd op hetzelfde moment opstaan en zeggen ‘ik doe niet meer mee!’

Over de hele wereld beginnen mensen wakker te worden. De leugens zijn te doorzichtig, de Main Stream Media is doorspekt met propaganda. Velen zijn het beu. Stel je voor dat we met z’n allen gelijktijdig deelnemen aan een wereldwijd georganiseerd evenement; om de globalisten te laten zien dat we onze vrijheden niet zullen inruilen voor een vals gevoel van veiligheid en leugens. Dat we wereldwijd op hetzelfde moment opstaan en daarmee laten zien dat ’the power of people is greater than people in power’.

Wereldwijde pushback tegen de globalistische agenda.
Het aantal mensen die het beu zijn en de wereldwijde vrijheidsbewegingen zijn ruim genoeg om daadwerkelijk positieve verandering teweeg te brengen. We hoeven ons alleen met elkaar te verbinden en SAMEN op te gaan staan. Daarom is  Reignite World Freedom  o.a. het wereldwijde initiatief gestart: de Global Walk Out.  Dutch Lions United is de officiële partner van Reignite World Freedom en is in Nederland het centrale aanspreekpunt van de Global Walkout.

Global walk out: een event dat ze niet kunnen negeren

Tijdens de Global Walk Out zullen we samen, wereldwijd weglopen uit de samenleving waarin ze ons proberen te onderdrukken.De Global Walk Out is geen demonstratie, je hoeft je werk of school niet te verlaten, of zelfs je huis. Het zal een opeenvolging van stappen zijn waarbij we de globalisten laten zien: wij doen niet meer mee! Een stap zou kunnen zijn… “geef geen geld uit aan grote bedrijven” of “schrijf je uit voor x of x” of “betaal alleen met contant geld”. De Global Walk Out is op 4 September 2022 van start gegaan en elke zondagavond om 22.00 wordt er een nieuwe stap aangekondigd. Kijk hier voor een overzicht van de reeds aangekondigde stappen.

Meld je nu aan voor de Global Walk Out en volg alle updates van Reignite World Freedom.

Kleine stapjes, grote impact

De Global Walk Out is op 4 September 2022 van start gegaan en elke zondagavond om 22.00 wordt er een nieuwe stap aangekondigd.

 • Stap 1: betaal alleen met contant geld (vanaf 4 september).  Lees hier meer over stap 1
 • Stap 2: koop zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie)bedrijven (vanaf 11 september). Lees hier meer over stap 2
 • Stap 3: vermijd mainstream media  (vanaf 18 september). Lees hier meer over stap 3
 • Stap 4: verhuis je bankrekening(en) naar een onafhankelijke bank (vanaf 25 september). Lees hier meer over stap 4
 • Stap 5: hang of plaats zoveel mogelijk Nederlandse vlaggen ondersteboven en deel foto’s hiervan op social media met de hashtags: #countryindistress #globalwalkout (vanaf 2 oktober)Lees hier meer over stap 5
 • Stap 6: organiseer minstens één keer per week een diner of lunch met vrienden en/of familie om zo vanuit je eigen huis een gemeenschap op te bouwen. Lees hier meer over stap 6
 • Stap 7: vermijd zelfscankassa’s en bestel geen eten via een QR-code + vermijd zoveel mogelijk zaadoliën zoals koolzaad, katoenzaad en druivenzaad. Lees hier meer over stap 7
 • Stap 8: bekijk de nieuwe documentaire “The real Anthony Fauci”. Lees hier meer over stap 8
 • Stap 9: laat bedrijven een poster ophangen met de tekst “contant geld heeft de voorkeur”. Lees hier meer over stap 9

Global Walk out Stap 1:

De eerste stap is een zeer krachtige stap: een stap van financiële rebellie. Zorg voor genoeg cash geld om een week (of langer) in je levensonderhoud te voorzien.

Maak zo lang mogelijk geen gebruik van je creditcard of bankpas of welke andere digitale mogelijkheid om te betalen dan ook. En als je cash geld gebruikt, maak dan van de gelegenheid gebruik om anderen te vertellen waarom zodat zij zich bij jou kunnen aansluiten om de druk van de financiële machthebbers te breken. Maak gebruik van je eigen financiële macht.

Gebruik dus zo lang mogelijk cash geld.

Ik betaal vandaag met cash met een reden 😉

1.Om dit bedrijf transactiekosten te besparen.
2.Om dit bedrijf grip op hun winst te geven.
3.Om de lokale economie te ondersteunen.
4.Om meekijken door banken, overheden en grote techbedrijven te voorkomen.
5.Om cash geld te laten bestaan.

Met  cash betalen kan onhandig zijn, dat weten we… maar wat als het de moeite waard is? Lees meer op www.keepcashalive.com

Global Walk out Stap 2:

De tweede stap van de Global Walk Out: koop zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie)bedrijven of de plaatselijke markt. Steun de lokale boeren en bedrijven door lokaal geteelde of geproduceerde producten te kopen.

Als consument is het van cruciaal belang dat je de boeren en lokale winkels en markten steunt door je geld uit te geven aan producten die hen en de lokale economie een impuls geven. Door te kiezen voor verse producten die lokaal, of op zijn minst in eigen land of regio zijn geteeld, help je mee aan het bestaansrecht van de boeren: no farmers no food! Ook zal het lokale gemeenschappen en kleine bedrijven helpen om te blijven bestaan en zelfs bloeien.

Je zult wellicht denken… waar haal ik die lokale producten dan? Ik weet niet wat er lokaal geteeld wordt of zelfs waar de kleine (familie)bedrijven of markten zijn. Om je op weg te helpen, vind je hier een overzicht van websites, Telegram kanalen en adressen waar je terecht kunt.

Global Walk Out Stap 3:

De derde stap van de Global Walk Out is het vermijden van alle mainstream media kanalen. Zeg het abonnement van je krant op. Zet je radio en TV uit. Verwijder de apps van je telefoon, laptop en tablet en ontvolg hun sociale media en YouTube kanalen. Probeer de mainstream media ten minste één week te vermijden. Ga op zoek naar alternatieve media en steun hen in plaats van de NOS, RTL, Volkskrant, Telegraaf etc.

Hiernaast vind je een overzicht waarin wordt uitgelegd waarom het zo belangrijk is om alternatieve media te steunen. Gebruik deze als een gespreksstarter met vreemden, familie, vrienden en collega’s. Meer lezen? Kijk hier op de site van Global Walk Out

Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.

Waarom is het een goed idee om de mainstream media te vermijden:

 • Mainstream media is vaak negatief en op angst gebaseerd. Dit kan een negatieve invloed hebben op je mentale en emotionele toestand.
 • Oprechte en onafhankelijke onderzoeksjournalistiek lijkt steeds minder voor te komen bij de reguliere media. Onderwerpen worden vaak eenzijdig belicht en een tegengeluid geframed. Dit maakt dat het nieuws steeds meer lijkt op propaganda. Journalisten en deskundigen met afwijkende meningen mbt Covid werden ontslagen, geframed en gecensureerd.
 • Vrijwel alle media zijn in het bezit van een paar grote mediaconcerns. Wie betaalt, bepaalt. Dit betekent dat slechts een klein groepje mensen in staat is om de publieke opinie te beïnvloeden en te voorkomen dat mensen kennis nemen van het echte nieuws (verkiezingen, covid enz.).
 • De media is sterk afhankelijk van inkomsten uit reclame. Als we nu massaal stoppen met MSM raken we hen direct, omdat reclame-inkomsten afhankelijk zijn van het aantal views en clicks.

Kijk en deel onderstaande video. Wie betaalt, bepaalt…. 

Global Walk out Stap 4:

De vierde stap van de Global Walk Out: verhuis je bankrekening(en) naar een onafhankelijke bank (die geen link met de WEF heeft). Gebruik deze nieuwe rekeningen voor je spaargeld en transacties. Als je een bedrijf hebt, verhuis dan ook je zakelijke rekeningen en begin van daaruit je loon te betalen. Heb je schulden bij grotere banken, kijk dan of je die ook kunt overzetten.

Hieronder vind je een overzicht waarin wordt uitgelegd waarom het zo belangrijk is om je bankrekeningen over te zetten naar een onafhankelijke bank. Gebruik deze als een gespreksstarter met vreemden, familie, vrienden en collega’s. Meer lezen? Kijk hier op de site van Global Walk Out. We beseffen dat dit een grote en tijdrovende stap is, en dat het niet gemakkelijk is om een onafhankelijke bank te vinden in Nederland. Wij gaan ondertussen ook op onderzoek en zodra we een of meerdere onafhankelijke banken hebben kunnen vinden, zullen we deze hier vermelden. Mocht je een tip hebben, stuur dan een mailtje naar info@dutchlionsunited.nl

Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen en stap 3 was het vermijden van alle mainstream media kanalen … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.

Ik sluit mijn bankrekeningen bij jullie met een reden…

 • Grote banken lijken gemanipuleerd te worden door grote bedrijven en de overheid.
 • Grote banken geven vaak niet om lokale bedrijven en economie.
 • Als de regering jullie opdraagt mijn bankrekening te bevriezen vanwege mijn politieke opvattingen… zou je dat doen?
 • Wist je dat in Canada, in januari 2022, de regering (Justin Trudeau) verschillende bankrekeningen bevroor omdat hij de Trucker Convoy niet leuk vond? Bijvoorbeeld, een dame kocht een hoodie die het konvooi steunde, en haar rekening werd bevroren. Ik verwacht niet dat mijn geld veiliger is bij jou.
 • Bankrekeningen verhuizen van grotere naar kleinere banken is stap 4 van de ‘GLOBAL WALKOUT’…doe mee of lees hier meer…
  www.globalwalkout.com 

Ik open nieuwe rekeningen bij jullie met een reden…

 • Lokale banken ondersteunen lokale bedrijven meer. Ik wil helpen om onze lokale economie zo sterk mogelijk te houden.
 • Wist je dat in Canada, in januari 2022, de regering (Justin Trudeau) verschillende bankrekeningen bevroor omdat hij Trucker Convoy niet leuk vond? Bijvoorbeeld, een dame kocht een hoodie ter ondersteuning van het Convoy, en haar bankrekening. Ik hoop dat mijn geld veiliger is bij jou.
 • Ik hoop dat jullie minder beïnvloed worden door grote bedrijven en de overheid.
 • Bankrekeningen verhuizen van grotere naar kleinere banken is stap 4 van de ‘GLOBAL WALKOUT’…doe mee of lees hier meer…
  www.globalwalkout.com 

 

Global Walk out Stap 5:

De vijfde stap van de Global Walk Out: hang of plaats zoveel mogelijk Nederlandse vlaggen ondersteboven en deel foto’s hiervan op social media.

Deze actie is geïnspireerd op de honderden omgekeerde vlaggen langs de (snel)wegen in Nederland: een noodkreet om te laten zien dat ons land in nood verkeert. Deze vreedzame en zeer effectieve actie van onze boeren is wereldwijd onder de aandacht gekomen en heeft er o.a. voor gezorgd dat de steun voor hen enorm is. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen aan deze stap kan meedoen, vind je hier een pdf en instructies om jouw vlag(gen) te printen. Belangrijk onderdeel van deze stap is om een foto van je vlag(gen) te maken en te delen op social media met de #countryindistress #globalwalkout.

Laten we met z’n allen een duidelijk statement afgeven door deze stap trending te maken! 

Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen, stap 3 was het vermijden van alle mainstream media kanalen en stap 4 was het verhuizen van je bankrekening naar een niet WEF-gerelateerde bank … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.

Kijk hier hoe je de vlaggen zelf kunt maken.

Global Walk out Stap 6:

De zesde stap van de Global Walk Out: organiseer minstens één keer per week een diner of lunch met vrienden en/of familie om zo vanuit je eigen huis een gemeenschap op te bouwen. Bespreek met hen wat er gaande is. Zorg ervoor dat steeds meer mensen in jouw gemeenschap begrijpen wat er aan de hand is en maak ze enthousiast om zelf ook dergelijke diners te organiseren.

Laten we wereldwijd gemeenschapsdiners creëren.

We zijn ons ervan bewust dat stap 6 de eerste in zijn soort is. Het lijkt misschien ‘off topic’ of zinloos, maar in feite is het misschien wel de belangrijkste stap die we hebben. Lockdowns, mainstream media en de huidige maatschappij proberen ons te verdelen en van elkaar te scheiden…wij moeten precies het tegenovergestelde doen. Menselijke verbinding is een van de meest effectieve manieren om een kritische denker, ruimdenkend, innovatief, hoopvol, geïnspireerd en rationeel te blijven. Het is ook uiterst nuttig voor onze mentale en emotionele stabiliteit. Eenzaamheid is een moderne crisis. We snakken naar gezonde gesprekken en discussies om onze geest scherp en alert te houden.

 

Suggesties om deze stap goed te kunnen uitvoeren:

 • Het basisidee is om minstens EEN diner per week te hebben dat net iets specialer is dan de rest.
 • Nodig een buurman/buurvrouw uit met wie je soms lacht en een praatje maakt, maar met wie je nooit quality time hebt doorgebracht.
 • Nodig iemand uit van wie je de afgelopen jaren bent vervreemd. Probeer opnieuw raakvlakken te vinden door oude verhalen met elkaar te delen of te praten over de dingen die jullie in de eerste plaats bij elkaar hebben gebracht. Je kunt overwegen een aantal onderwerpen of verhalen voor te bereiden om het ijs te breken.
 • Nodig mensen uit met wie je al regelmatig samen bent, maar maak deze maaltijd iets specialer dan gewoonlijk. Misschien kunnen jullie het zelfs samen bereiden. Zet de telefoons en WIFI uit. Probeer stimulerende onderwerpen te bedenken die een levendig en goed gesprek bevorderen.
 • Als je geen buren, vrienden of familie kunt uitnodigen… eet dan minimaal één keer per week wat specialer dan normaal, zelfs als je alleen bent. Kook het zelf of steek daarbij een kaars aan. Zet je telefoon uit, denk aan wat motiverende gedachten en trakteer jezelf op een toetje.
 • Als je de mensen om je heen kunt inspireren om hun eigen wekelijkse diners te beginnen, zou dat ongelooflijk zijn en een domino-effect kunnen creëren.

Als we meer met elkaar in verbinding treden en meer van elkaars gezelschap genieten, zal de impact daarvan onschatbaar en onmiskenbaar zijn. Met dit soort stappen kunnen we de hele wereld veranderen. Ze vereisen echter inspanning, geduld en consistentie, waar we allemaal naar kunnen streven.

Eet smakelijk

 

Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen, stap 3 was het vermijden van alle mainstream media kanalen,  stap 4 was het verhuizen van je bankrekening naar een niet WEF-gerelateerde bank en stap 5 was zoveel mogelijk Nederlandse vlaggen ondersteboven te hangen en foto’s hiervan op social media te delen ( #countryindistress #globalwalkout) … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.

Global Walk out Stap 7:

De zevende stap van de Global Walk Out: vermijd zelfscankassa’s en bestel geen eten via een QR-code + vermijd zoveel mogelijk zaadoliën zoals koolzaad, katoenzaad en druivenzaad.

We kondigen deze week 2 stappen aan. De ene zal blijven helpen ons los te koppelen van de globalistische agenda, de andere zal zich richten op onze gezondheid en welzijn. Als je niet voor jezelf zorgt, ben je voor niemand goed.

Stap 7 – Deel 1
Gebruik geen zelfscankassa en bestel nooit eten via een QR-code, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Als de kassière of ober verward lijkt over waarom je dat niet doet, gebruik dat dan als een mogelijkheid om uit te leggen dat je deel uitmaakt van de Global Walkout en dat je ervoor kiest om het jezelf moeilijk te maken om hun banen te beschermen.
Als je contant betaalt, overhandig hen dan ook gelijk een ‘houd contant geld in leven’ printje (zie stap 1).

Stap 7 – Deel 2
Vermijd zoveel mogelijk zaadoliën zoals koolzaad, katoenzaad en druivenzaad… allemaal sterk bewerkte oliën. Kijk hier (Engelstalig) en hier (Nederlandstalig) voor een artikel dat ingaat op het gevaar van deze oliën. Gebruik deze inzichten om gesprekken te beginnen met je familie en geliefden.

Te vermijden zaadoliën:

 • Maïsolie
 • Koolzaadolie
 • Katoenzaadolie
 • Soja- of sojaolie
 • Zonnebloemolie
 • Saffloerolie/distelolie
 • Druivenpitolie
 • Rijstolie

 

Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen, stap 3 was het vermijden van alle mainstream media kanalen,  stap 4 was het verhuizen van je bankrekening naar een niet WEF-gerelateerde bank, stap 5 was zoveel mogelijk Nederlandse vlaggen ondersteboven te hangen en foto’s hiervan op social media te delen ( #countryindistress #globalwalkout) en stap 6 was om minstens één keer per week een diner of lunch met vrienden en/of familie te organiseren om zo vanuit je eigen huis een gemeenschap op te bouwen … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.

Global Walk out Stap 8:

De achtste stap van de Global Walk Out: bekijk de nieuwe documentaire “The real Anthony Fauci”. Ga nog een stap verder en probeer een vriend of vriendin die nog niet ziet wat er gaande is, over te halen om hem samen met jou te bekijken. Misschien kun je hen overhalen via hun favoriete wijn, diner of nagerecht. Klik op onderstaande afbeelding om de docu te bekijken.

 

Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen, stap 3 was het vermijden van alle mainstream media kanalen,  stap 4 was het verhuizen van je bankrekening naar een niet WEF-gerelateerde bank, stap 5 was zoveel mogelijk Nederlandse vlaggen ondersteboven te hangen en foto’s hiervan op social media te delen ( #countryindistress #globalwalkout), stap 6 was om minstens één keer per week een diner of lunch met vrienden en/of familie te organiseren om zo vanuit je eigen huis een gemeenschap op te bouwen en stap 7 was het vermijden van zelfscankassa’s … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.

Global Walk out Stap 9:

De negende stap van de Global Walk Out: laat bedrijven een poster ophangen met de tekst “graag betalen met cash”

Na het succes van stap 1 (zoveel mogelijk contant geld gebruiken), willen we bedrijven aanmoedigen om een poster op te hangen met de tekst “graag betalen met cash”.

Je kunt deze poster hieronder downloaden. Ga in gesprek met bedrijven (en maak gebruik van de ‘ik betaal vandaag met cash’ kaartjes uit stap 1). Leg de voordelen uit van het gebruik van contant geld en bied hen een poster aan om op te hangen. Wanneer een bedrijf de poster laat zien, vul dan hun gegevens in op het formulier op de stap 9-pagina van de global walkout-website, zodat we ons publiek kunnen aanmoedigen om bedrijven te steunen die ons helpen contant geld in leven te houden.

Ik betaal vandaag met cash met een reden 😉

1.Om dit bedrijf transactiekosten te besparen.
2.Om dit bedrijf grip op hun winst te geven.
3.Om de lokale economie te ondersteunen.
4.Om meekijken door banken, overheden en grote techbedrijven te voorkomen.
5.Om cash geld te laten bestaan.

Met  cash betalen kan onhandig zijn, dat weten we… maar wat als het de moeite waard is? Lees meer op www.keepcashalive.com

 Stap 1 was contant geld gebruiken, stap 2 was zoveel mogelijk je voedsel bij lokale, kleine (familie) berdrijven en lokale markten te kopen, stap 3 was het vermijden van alle mainstream media kanalen,  stap 4 was het verhuizen van je bankrekening naar een niet WEF-gerelateerde bank, stap 5 was zoveel mogelijk Nederlandse vlaggen ondersteboven te hangen en foto’s hiervan op social media te delen ( #countryindistress #globalwalkout), stap 6 was om minstens één keer per week een diner of lunch met vrienden en/of familie te organiseren om zo vanuit je eigen huis een gemeenschap op te bouwen, stap 7 was het vermijden van zelfscankassa’s en stap 8 was het bekijken van de documentaire “The real Anthony Fauci”  … we hopen dat je die stappen samen met deze nieuwe stap blijft doen.